понеділок, 13 листопада 2017 12:18

Авто з вибухівкою в Києві: назвали імена підозрюваних

Авто з вибухівкою в Києві: назвали імена підозрюваних
Назвали імена затриманих із вибухівкою в Києві. Фото - facebook.com/anton.gerashchenko

Підозрювані, яких затримали із понад 6 кг пластиду у Києві, родов із Мукачевого на Закарпатті.

Обоє - учасники бандугруповання народного депутата Михайла Ланя та його помічника – Артура Пашкуляка. Про це у Facebook повідомив народний депутат Віктор Балога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці на Подолі пролунав вибух

"За моєю інформацією, затримані в Києві з вибухівкою дійсно є жителями Мукачева. Один - Євген Гончаренко, іншого, як мені сказали, називають "Марчі". Обоє - учасники бандугруповання народного депутата Михайла Ланя та його помічника – Артура Пашкуляка. Не знаю, хто змусив цих молодих, одурманених хлопців возити в багажнику пластид, але, думаю, сидітимуть вони недовго. Бо Михайло Ланьо є членом групи "Відродження" у Верховній Раді, яка забезпечує владі голоси за важливі рішення. Губернатор Москаль так само в Закарпатській обласній раді користується послугами "Відродження", яке повністю контролює Ланьо. Тому у хлопців з правоохоронних органів буде не просте завдання – зробити вибір між законом та інтересами влади", - написав Балога.

У Дарницькому районі Києва на стоянці ТЦ "Аркадія", Дніпровська Набережна, 33 правоохоронці виявили у багажнику авто 6,5 кг вибухівки типу пластид та 15 детонаторів. Власників авто затримали. У них не було ні документів, ні засобів зв'язку. Показань не дають. Слідчі припускають, що в центрі Києва хотіли здійснити теракт.

Зараз ви читаєте новину «Авто з вибухівкою в Києві: назвали імена підозрюваних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути