четвер, 14 листопада 2019 12:02

Авто перекинулося 15 разів: відео моторошної НП на перегонах

Авто перекинулося 15 разів: відео моторошної НП на перегонах
Юлія Гриценко перекинулася на авто під час фіналу чемпіонату України з автомобільного кросу і змагань з кантрі-кросу на Харківщині. Фото - patrioty.org.ua

У Черкаській Лозовій Дергачівського району на Харківщині під час фіналу чемпіонату України з автомобільного кросу і змагань з кантрі-кросу трапилася НП.

Під час заїзду водій авто Honda Civic не впоралася з керуванням, машина перекинулася 15 разів. Відео очевидці опублікували у соціальних мережах.

За кермом авто була Юлія Гриценко, яку після аварії одразу госпіталізували. Вона отримала декілька ударів, однак зараз її здоров'ю нічого не загрожує. Після цього перегони зупинили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На автоперегонах Сергій Пукас протаранив "Жигулі"

Для Гриценко подібні перегони були першими в кар'єрі. Вона вдало розпочала змагання, але на найскладнішій ділянці траси дівчина не змогла впоратися з керуванням. За словами Гриценко, авто почало ковзати, і після удару об бруствер перевернулося. Дівчина заявила, що незабаром планує знову почати тренуватися для участі у наступних змаганнях.

"Гонка в автокросі перша, але їздила Чемпіонатах з міні-ралі, ралі, слалом, і багато іншого. Почало ковзати по землі. Машини на грунті завжди ковзають, у мене дуже різко виставило машину всередину повороту, хоча ззаду ніби ніхто не підбивав. Врятувала, перш за все, відповідність міжнародним вимогам безпеки до автоспорту ", - розповіла Юлія.

У Черкасах під час автоперегонів один із учасників змагань не впорався з керуванням і в'їхав у натовп глядачів. Постраждав 32-річний Андрій Кіхтенко. Від удару чоловік підлетів у повітря і кілька разів перевернувся.

Зараз ви читаєте новину «Авто перекинулося 15 разів: відео моторошної НП на перегонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути