вівторок, 02 жовтня 2012 09:05

Аварія на Рівненщині забрала життя 3-х людей. Уламки машин розлетілись на десятки метрів
5

Іномарка виїхала на смугу зустрічного руху
Фото: Фото: Прес-служба ДАІ
Дві машини від удару сплюснуло, а потім розвернуло в різні боки
За кермом “Фольксвагена Пассат” сидів 45-річний Микола з села Нова Мощаниця
Усі, хто сидів в темно-синьому “Фольксвагені” – загинули

30 вересня у лобовому зіткненні в ДТП загинуло троє мешканців Здолбунівського району Рівненської області. Уламки від автомобільної аварії розлетілися дорогою на десятки метрів. Водій та двоє пасажирів померли на місці пригоди.

"Це сталося близько 13.20 на дорозі між селом Здовбиця та райцентром Здолбунів. Траса на тому відрізку пряма, без поворотів. Зараз важко сказати, чому один з водіїв не справився з керуванням. Ймовірно, їхав на великій швидкості", - каже Світлана Марко з прес-центру обласного управління ДАІ.

За кермом "Фольксвагена Пассат" сидів 45-річний Микола з села Нова Мощаниця. У салоні окрім нього було двоє пасажирів – одноліток Ярослав з Уїздців та мешканка райцентру 33-річна Тетяна.

Рухаючись з боку Здолбунова Микола виїхав на смугу зустрічного руху. Інший водій на "Ланосі" – 32-річний рівнянин Віктор – не встиг з ним розминутися.

Дві машини від удару сплюснуло, а потім розвернуло в різні боки. Усі, хто сидів в темно-синьому "Фольксвагені" – загинули. Микола так і помер, сидячи за кермом.

"В обох автомобілях зім'яті капоти, відірвані колеса, крісла. Дорогу перекривати не стали, інші машини поїхали навпростець через поле, в об'їзд" – додають в автодорожній інспекції.

Водія "Ланоса" у тяжкому стані доставили в реанімацію місцевої районної лікарні. У чоловіка політравма, рвана рана обличчя та проламаний череп.

Зараз ви читаєте новину «Аварія на Рівненщині забрала життя 3-х людей. Уламки машин розлетілись на десятки метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути