понеділок, 01 жовтня 2012 17:09

На Черкащині у ДТП загинуло троє людей

30 вересня о 19 годині на автодорозі Канів-Чигирин-Кременчук біля села Суботів Чигиринського району на Черкащині зіткнулися автомобіль "ВАЗ-217230" і мопед "DELTA".

Загинули водій "Жигулів" Іван Давиденко, його пасажир Юрій Сотник та пасажирка мопеда Леся Тищенко. Її чоловіка Сергія з тілесними ушкодженнями госпіталізували до районної лікарні. Усі учасники ДТП з села Іванівки Чигиринського району. В обласному ДАІ повідомляють, що аварія трапилася через те, що водій "Жигулів" виїхав на зустрічну смугу, не впорався з керуванням і збив мопед.

У селі люди шоковані трагедією. Кума Івана Давиденка 33-річна Олена Мірошніченко розповіла: "Іван був моїм однокласником. Веселий, компанійський, дуже був розумний. Писав вірші, мав артистичний дар. Брав участь у КВК. Любив комічні ролі. Все життя займався спортом. Його дружина теж з нашого класу. Вони одружилися десь через півтора року після школи. Виховували сина, а це чекали на ще одну дитину. Іван не хотів, щоб на УЗД сказали, хто буде. Щоб було сюрпризом. Тримав свій магазин у селі, планував його розширяти. Світлана казала, що позавчора оббивав вікна, казав, що пофарбує, що буде в нас красиво. Недавно в хату провів воду, зробив душову кабіну, підключив пральну машину. Вчора зранку їздили в Черкаси, ходили з дитиною у Макдональдс, по магазинах. Світлана не знає в яку сторону йти, руки опускаються. Вона його дуже любила. Так що, для всіх шок, ніхто досі не вірить, що його вже немає. Казали, що того дня з Юрою вертався з Чигирина в село. А Леся з Сергієм десь вибирали картоплю й поверталися додому. Їм десь по 30 років".

За словами головного лікаря Чигиринської районної лікарні Ігоря Огіренка, Сергій Тищенко тримав травми рук і ніг. Після операції чоловік перебуває в реанімації. Він з дружиною виховували двох доньок.

Похорони всіх загиблих відбудуться в селі завтра.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині у ДТП загинуло троє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути