середа, 31 травня 2023 13:02

Атака безпілотників на Москву: назвали наслідки для путінського режиму

Атака безпілотників на Москву: назвали наслідки для путінського режиму
Безпілотники атакували Москву 30 травня. Фото: pravda.com.ua

Атака безпілотників на Москву підриває впевненість путінського режиму в його безкарності.

Вона також свідчить, що російська ППО не готова захищати небо. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій.

Хто саме запустив дрони, поки невідомо. У Центрі припускають, що це могли бути сили опору всередині РФ, діяльність яких набуває серйозних обертів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна повертається до РФ": Подоляк прокоментував вибухи в Росії

За інформацією Центру, атака була спрямована на місця проживання "еліти" РФ (Рубльовка, Ново-Огарьово, Барвиха, Горки), що викликало явне схвалення серед простих росіян.

"Війна, розв'язана Кремлем проти України, повертається в Росію. Це закономірний і справедливий результат агресії. Акція у Москві та передмісті похитнула відчуття безкарності у рашистів", – йдеться у повідомленні.

У Страткомі також вважають, що російська ППО не готова захищати своє небо, адже її ЗРК (С-300, С-400) відправлені для ракетних атак на українські міста і села. А рештки ППО захищають владну еліту.

"Кремль не має морального права заявляти про "тероризм" після розпочатої ним терористичної кампанії проти українських міст і сіл, під час якої вже загинули сотні мирних мешканців", – йдеться у повідомленні.

Зранку 30 травня у Москві і Підмосков'ї РФ пролунали вибухи, атакували безпілотники. Російські ЗМІ заявили, що столицю РФ атакували від 25 до 32 безпілотників.

До атаки Москви безпілотниками, яка сталася вранці 30 травня Україна не має жодного відношення. Будь-які удари по території Росії, кількість яких зростає, не мають стратегічного значення для України. Про це в ефірі телемарафону сказав радник голови Офіса президента України Михайло Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «Атака безпілотників на Москву: назвали наслідки для путінського режиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути