середа, 07 листопада 2012 14:36

Ярослав Мазурок вистрелив собі у скроню. Пістолет знайшли біля тіла

Тіло Ярослава Мазурка, знайшли в посадці біля залізниці в районі станції метро "Дорогожичі", пише Сегодня

Труп в щільне кільце взяла міліція. На місці вбивства працює близько 20 слідчих. Загиблий одягнений в коричневі штани та синю куртку. Журналістам видання вдалося роздивитись, що все обличчя загиблого в крові. Міліція поки не підпускає журналістів до трупа ближче, ніж на п'ять метрів.

Начальник головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник розповів, що постріл прийшов в скроневу область, пістолет, з якого, ймовірно, був здійснений постріл, був знайдений неподалік від трупа.

"Тіло чоловіка, схожого на підозрюваного у вбивстві охоронців в торговому центрі, знайдено 7 листопада в Києві. За попередніми висновками, причина смерті - самогубство. Про те, що знайдений мертвий чоловік, міліції повідомив киянин, який вранці вигулював собаку. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка констатувала нещодавню смерть чоловіка, зовні схожого на Мазурка, який помер від вогнепального поранення. В одязі знаходився паспорт і рядом виявлено зброю. Зараз на місці працюють експерти та оперативні працівники, які намагаються з'ясувати, де переховувався чоловік. Призначена ДНК -експертиза, щоб достовірно з'ясувати, чи є знайдена людина Ярославом Мазурком", - йдеться в повідомленні міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли ще теплий труп "караванського стрілка"?

Адвокат дружини Ярослава Мазурка Лаврентій Кухалейшвілі розповів, що знає про те, що чоловіка знайшли мертвим. Однак його дружині він говорити поки не наважується.

Нагадаємо, Ярослав Мазурок підозрюється у жорстокому вбивстві трьох охоронців у ТРЦ "Караван" на Оболоні в Києві. Подія сталася 26 вересня. До сьогоднішнього дня Мазурок перебував у розшуку, в тому числі і міжнародному.

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Мазурок вистрелив собі у скроню. Пістолет знайшли біля тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути