Ексклюзиви
середа, 11 травня 2011 13:31

"Янукович, останови фашизм": московська молодь прийшла до посольства України
11

Фото: rumol.ru

Активісти руху "Россия Молодая" провели несанкціоновану акцію протесту біля будівлі українського посольства в Москві у зв'язку з безладами в Львові, що відбулися в День Перемоги, три людини затримані, повідомив лідер руху Антон Демидов.

"Сьогодні 50 активістів руху "Россия Молодая" прийшли до посольства України для того, щоб висловити протест діям фашистських молодчиків, які образили ветеранів у місті Львові", - сказав він.

Молоді люди принесли з собою великий чорний банер з написом "Янукович, зупини фашизм!", фотографії "звірств" Української повстанської армії (УПА) на території Польщі та Україні під час Другої світової війни і недавніх подій у Львові 9 травня, додав він.

"Рух вимагає від президента (Віктора) Януковича негайно зробити офіційну заяву з приводу відбулися у Львові подій і вибачитися перед ветеранами", - заявив Демидов.

За словами лідера "Росії Молодої", акція була несанкціонованою, троє її учасників затримано та доставлено до ОВС "Тверське".

Нагадаємо, 9 травня у Львові святкові урочистості з нагоди Дня Перемоги переросли в зіткнення між проросійськими партіями "Русское единство" і "Родина" та членами партії "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «"Янукович, останови фашизм": московська молодь прийшла до посольства України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути