Ексклюзиви
вівторок, 28 серпня 2012 16:02

Американець заплатив кілерам $50 тисяч за вбивство киянки

Американець заплатив кілерам $50 тисяч за вбивство киянки
Американець визнав свою провину і очікує винесення вироку. Фото: chron.com

Житель Техасу Девід Сартін був заарештований за спробу організувати викрадення та вбивство співачки Олени Барикін за $50 000.

49-річний американець Девід Сартін розробив детальний план помсти своєї нареченої Олени Барикіної, з якою познайомився через веб-ресурс, що пропонує іноземцям "самих запальних російських наречених".

Агенти ФБР заарештували скривдженого техасця в березні цього року після того, як вони під виглядом кілерів отримали у Сартіна замовлення на викрадення за 50 000 доларів 25-річної дівчини, яка проживає у Києві, пише lifenews.ru.

За даними слідства, Девід навіть почав будівництво спеціального приміщення у своєму будинку, де він збирався тримати свою жертву, а згодом отруїти.

Сартін і Барикіна почали спілкуватися у Глобальній мережі у 2009 році. Полонений слов'янською зовнішністю майбутньої дружини американець шість разів їздив на батьківщину Олени, обдаровував коштовностями, оплачував їй проживання і поїздки в Європу, а також зробив значний внесок у її кар'єру співачки.

Незважаючи на те що прибуток Девіда становить виключно допомога по інвалідності після отриманої в молодості важкої травми спини і також відступних після розлучення з першою дружиною, закоханий не шкодував коштів і оплачував будь-який каприз нареченої.

В один з візитів до Олени Сартін дізнався, що дівчина зраджує йому з іншим чоловіком. Розчарований чоловік, повернувшись до США, незабаром отримав від неї послання, в якому Олена відмовлялася від подальших романтичних відносин і пропонувала залишитися друзями.

Після "зради" техасець впав у депресію і почав ділитися своїми емоціями на веб-сайті, присвяченому онлайн-шахрайству. Тоді він і розробив план помсти.

Девід Сартін, який в даний момент знаходиться у виправній установі у передмісті Х'юстона, визнав свою провину і очікує винесення вироку.

"Я не вірю, що Девід бажав вбити Олену, він просто хотів, щоб вона приїхала в Америку, тут би він міг подати на неї до суду", - висловився на захист Сартіна його батько.

Зараз ви читаєте новину «Американець заплатив кілерам $50 тисяч за вбивство киянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути