Ексклюзиви
вівторок, 28 вересня 2021 20:56

"Я просто хотіла померти": дівчині, яка застрелила інструктора тиру, винесли вирок

"Я просто хотіла померти": дівчині, яка застрелила інструктора тиру, винесли вирок
Перед оголошенням вироку обвинуваченій надали останнє слово. Фото: ua.news

Октябрський райсуд Полтави оголосив вирок Вероніці Моторіній, яку визнали винною у вбивстві інструктора полтавського тиру.

Їй призначили 15 років позбавлення волі. У справі допитали усіх свідків та дослідили матеріали справи, відбулися дебати, повідомляє Суспільне.

Під час засідання дівчина попросила пробачення у дружини загиблого та говорила, що її довів до депресії хлопець, через це вона випадково начебто і поранила інструктора. Свою вину дівчина визнала і додала, що зробила два постріли в чоловіка випадково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раніше була в розшуку: показали фото 18-річної, яка застрелила інструктора тиру

"Я просто хотіла померти, а вийшло так, що я, сама того не бажаючи, забрала життя вашого чоловіка. Тепер цей гріх назавжди залишиться в моїй душі та на моїй совісті. Я не знаю, як з цим жити. Мені дуже важко", – зазначила Моторіна.

У Полтаві у місцевому тирі застрелили 64-річного інструктора. Інцидент трапився 7 лютого 2020 року. Смертельні поранення працівникові тиру спричинила 18-річна відвідувачка, Вероніка Моторіна. Вона приїхала в Полтаву із Дніпра 1,5 місяці тому до хлопця, з яким познайомилася через інтернет. Йому розповідала, що хотіла на фронт, навчилася влучно стріляти, але у військкоматі її в армію не взяли. Була емоційно неврівноваженою і неодноразово виявляла бажання "когось вбити".

Вдень 7 лютого пара в черговий раз посварилася через ревнощі і дівчина пішла в тир знімати стрес. Стріляла по мішенях, а потім випустила 2 кулі в інструктора.

Під час останніх засідань прокурорка Яна Рощепа повідомила, що вину Моторіної довели, а тому просила для неї 12 років позбавлення волі.

Адвокат обвинуваченої Андрій Євдокименко виступав проти цього. Яке саме покарання має отримати його підзахисна, не повідомив.

Зараз ви читаєте новину «"Я просто хотіла померти": дівчині, яка застрелила інструктора тиру, винесли вирок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути