вівторок, 09 квітня 2019 14:51

9-річну дівчину на очах у матері вбила гойдалка

9-річну дівчину на очах у матері вбила гойдалка
9-річну Анастасію із Бершаді на Вінниччині на дитячому майданчику вдарила гойдалка. Врятувати дівчинку не змогли. Фото - facebook.com/Олена Грицик

У Бершаді на Вінниччині на на дитячому майданчику смертельно травмувалася 9-річна Анастасія. Гойдаючись, дівчинка впала. А коли піднімалась - її по голові ударило гойдалкою.

Під час трагедії поруч була мати, вона покликала на допомогу. Лікарі намагалися врятувати дитину, однак під час операції вона померла.

"Дівчинку без свідомості, з відкритою черепно-мозковою травмою голови у важкому стані доправили до реанімаційного відділення районної лікарні. Під час надання медичної допомоги вона померла", - розповіли у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одному з дворів Миколаєва хлопчика вбило гойдалкою

Трагедія трапилася 8 квітня. Нещасні випадки на тому майданчику траплялися й раніше, каже бабуся дівчинки Олена Грицик.

"Гойдалка на території лікарні вбила мого Ангелочка-Настусю. Хто відповість за такі гойдалки? Адже там уже було травмовано багато дітей", - каже жінка.

Усі обставини травмування дівчинки з'ясовують у поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" з позначкою "нещасний випадок".

У Коломиї Івано-Франківської області 16-річна студентка померла від удару гойдалкою. Її з травмою голови знайшли біля міського озера на дитячому майданчику.

Зараз ви читаєте новину «9-річну дівчину на очах у матері вбила гойдалка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути