субота, 15 червня 2013 11:42

93-річна рівнянка мало не вчаділа в туалеті своєї квартири

У п'ятницю, 14 червня мешканці п'ятиповерхівки на вулиці Соборній, 262 у Рівному побачили з вікон 93-річної сусідки густий дим. У її ванній кімнаті горів туалетний папір.

"Повідомлення про надзвичайну подію ми отримали о 16 годині. На оперативно-координаційний пункт зателефонували люди й розповіли, що з вікон другого поверху житлової п'ятиповерхівки виходить дим. За три хвилини на місце події прибув черговий караул рятувальників. Відразу зайти в квартиру рятувальники не змогли, адже на перепоні стали броньовані двері. Тому вогнеборці встановили висувну драбину і через вікно потрапили до задимленої оселі", - розповідає Дмитро Мельник із головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.

Усе помешкання було задимлене. Унітаз у ванній кімнаті був завалений тліючим туалетним папером. Коли рятувальники зайшли в помешкання господиня була у кімнаті. Жінка була притомна.

"Постраждалу одразу підвели до відчиненого вікна. Осередок задимлення виявився у ванній кімнаті. Там догоряв туалетний папір. Швидко ліквідувавши займання провітрили приміщення", - додають рятувальники.

На місце пригоди викликали "швидку". Медики оглянули господиню й надали їй першу допомогу. Нині жінка почувається добре й загрози її життю немає.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини інциденту.

Нагадаємо, що в квітні в селі Суховоля Володимирецького району на Рівненщині у будинку під час пожежі загинув 56-річний місцевий мешканець. Чоловік живцем згорів у власному домі.

Зараз ви читаєте новину «93-річна рівнянка мало не вчаділа в туалеті своєї квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути