середа, 28 серпня 2013 14:42

87-річний пенсіонер вистрибнув із 6-го поверху після того, як розрубав дружині голову

87-річний пенсіонер вистрибнув із 6-го поверху після того, як розрубав дружині голову
Фото: www.vv.com.ua

У Кривому Розі 87-річний пенсіонер вистрибнув з балкона власної квартири після того, як намагався вбити сокирою свою 81-річну дружину.

Вчора в 12.35 у чергову частину від диспетчера швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що медиками констатована смерть 87-річного пенсіонера. Він покінчив життя самогубством, вистрибнувши з балкона власної квартири.

У цей же день о 13.48 в чергову частину від лікаря вже міської лікарні надійшов телефонний дзвінок. Медик повідомив, що до приймального відділення лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, доставили 81-річну пенсіонерку з таким же прізвищем, як і у загиблого чоловіка.

Було встановлено, що опівдні у спільній квартирі пенсіонер, маючи намір вбити свою дружину, вдарив її по голові сокирою, однак 51-річний син, який також знаходився в приміщенні, завадив батькові добити мати.

Поки син намагався надати першу медичну допомогу старенькій і викликати швидку допомогу, батько вистрибнув з балкона квартири, розташованої на 6-му поверсі дев'ятиповерхового будинку. Від отриманих в результаті падіння тілесних ушкоджень він помер на місці.

Зараз ви читаєте новину «87-річний пенсіонер вистрибнув із 6-го поверху після того, як розрубав дружині голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути