середа, 21 серпня 2013 08:57

Екс-капітан збірної Румунії вчинив самогубство

Екс-капітан збірної Румунії вчинив самогубство
62-річний Стефанеску викинувся з вікна п'ятого поверху військового госпіталю ФОТО: lenta.ru

У вівторок, 20 серпня, колишній капітан збірної Румунії з футболу Костіке Стефанеску наклав на себе руки. Про це повідомляє сайт Ziare.com

62-річний Стефанеску викинувся з вікна п'ятого поверху військового госпіталю у Бухаресті. Ziare.com написав, що колишній футболіст і тренер зважився на самогубство, оскільки більше не міг терпіти біль від невиліковної хвороби. За інформацією джерела, румун страждав від раку легенів і якийсь час лікувався в Німеччині.

Колишній партнер Стефанеску по збірній Румунії Санду Бок розповів, що в останні тижні Стефанеску не міг самостійно харчуватися, а безпосередньо перед смертю він важив не більш 35 кілограмів.

Футбольна кар'єра Стефанеску тривала з 1969 по 1988 роки. За збірну Румунії він грав з 1977 по 1985 роки. Разом з національною командою гравець взяв участь в чемпіонаті Європи 1984 року.

Після завершення ігрової кар'єри Стефанеску перейшов на тренерську роботу. У 1994-98 роках він входив до тренерського штабу румунської збірної. Останні роки Костіке працював з командами з країн Перської затоки.

Зараз ви читаєте новину «Екс-капітан збірної Румунії вчинив самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути