вівторок, 25 грудня 2012 19:51

33-тонний акваріум з акулами лопнув у торговому центрі Шанхаю

33-тонний акваріум з акулами лопнув у торговому центрі Шанхаю
Фото: скріншот з Youtube

У китайському місті Шанхай на першому поверсі торгового центру раптово лопнув величезний акваріум водотоннажністю 33 тонни, в якому плавали акули, черепахи та різні види риб. Потоки води, шматки скла товщиною 25 сантиметрів і морські мешканці обрушилися на покупців. Поранення отримали 15 осіб.

За словами одного з очевидців, звук був такий, ніби вибухнула бомба. За даними ЗМІ, один чоловік зламав ногу й одержав кілька рваних ран, інші потерпілі відбулися подряпинами, порізами та синцями, передає "The Inquisitr". Прес-секретар поліції повідомив "The Austrian Times", що людей поранили шматки скла, що розлетілися.

Всі потерпілі, за винятком чоловіка з переломом, були відразу ж випущені з лікарні після надання медичної допомоги. Більшість постраждалих є співробітниками торгового центру, повідомляє The China Daily.

Серед мешканців акваріума без жертв не обійшлося: в результаті інциденту, що стався минулого тижня, загинули три лимонні акули, кілька черепах і велика кількість риб. З якої причини акваріум лопнув, досі не встановлено. Є версія, що це сталося через похолодання і реакції скла на зниження температури.


Зараз ви читаєте новину «33-тонний акваріум з акулами лопнув у торговому центрі Шанхаю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути