понеділок, 01 лютого 2021 19:26

21-річного студента викрали й катували невідомі

21-річного студента викрали й катували невідомі
У Харкові викрали 21-річного студента із Марокко. Зловмисниками виявились марокканці - 4 чоловіків і жінка. Фото: hk.npu.gov.ua

У Харкові на вул. Чернівецькій викрали 21-річного студента із Марокко ввечері 29 січня. Невідомі заштовхали його до Daewoo Lanos і повезли у невідомому напрямку.

Підозрюваних затримали. Зловмисниками виявились марокканці - 4 чоловіків 23, 25 і 26 років і 25-річна жінка. Мотивом викрадення став неіснуючий борг, повідомили 1 лютого у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі викрали 22-річного чоловіка

"До квартири студента одного з харківських вишів зайшли п'ятеро невідомих, почали бити його за нібито існуючий борг. Потім зловмисники примусили потерпілого сісти в автівку та повезли до лісу, де знову побили його. Після цього чоловіка відвезли до квартири по вулиці Владислава Зубенка. Побиття не припинялося і там. Лише коли троє зловмисників пішли з квартири, а інші заснули, потерпілому вдалося втекти", - розповіли в поліції.

Вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу. Слідчі дії тривають. Їм загрожує до 5 років позбавлення волі.

Поліцейські розшукали 26-річного харків'янина, якого викрали невідомі. Його вивезли до Кіровоградської області, де силою утримували у підвалі й постійно били. Поліцейські звільнили заручника та затримали двох осіб, які наглядали за потерпілим.

Зараз ви читаєте новину «21-річного студента викрали й катували невідомі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути