Ексклюзиви
субота, 06 липня 2019 11:39

13-річну дівчинку зґвалтували і вбили: перші подробиці та фото
3

У селі  Миролюбівка П'ятихатського району на Дніпропетровщині знайшли тіло 13-річної Інни Дубик. Була зґвалтована і вбита
Фото: facebook.com/alenakomp
У селі  Миролюбівка П'ятихатського району на Дніпропетровщині знайшли тіло 13-річної Інни Дубик. Була зґвалтована і вбита
Ґвалтівника та вбивцю затримали.  Ним виявився 24-річний рануше судимий чоловік. Він вказав місце злочину

У селі Миролюбівка П'ятихатського району на Дніпропетровщині знайшли тіло 13-річної Інни Дубік. Була зґвалтована і вбита.

Дівчинка зникла вдень 23 червня. Пішла до магазину і не повернулася. Батьки про її зникнення повідомили лише за тиждень – 29 червня. Мати запевняла, що весь цей час намагалася шукати Інну самостійно. Сім'я є неблагополучною, батьки зловживають алкоголем. Тому не відразу помітили відсутність доньки. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Батьки не повідомляли, бо були зайняті розпиттям алкогольних напоїв", - сказав він.

Дівчинку шукали поліцейські та волонтери по всій області. Люди повідомляли, що Інну бачили у різних населених пунктах. Зокрема, начебто була 4 липня в Жовтих Водах в компанії ще двох дівчат. Проте інформація не підтвердилася.

5 липня ґвалтівника та вбивцю затримали, додав Аброськін. Ним виявився 24-річний місцевий житель. Раніше уже мав судимості. Під час слідчих дій він вказав, місце злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть дитини була страшною: 6-річну дівчинку зґвалтували та вбили

Дитину вбили недалеко від місця, де вона пасла корів, каже Олена Компанієць, начальник служби у справах дітей П'ятихатської райдержадміністрації.

"Дівчинку Інну вчора ввечері поліцейські знайшли вбитою недалеко від того місця, де вона пасла корів. Нелюд, який це зробив - немісцевий, але жив у селі. Убив дівчинку ще 23 липня, тіло прикопав в лісосмузі", - повідомила Олена.

Усі обставини злочину встановлюють слідчі. Підозрюваному за скоєне загрожує довічне ув'язнення.

У Іванівці на Одещині після тижня пошуків знайшли вбитою 11-річну Дарину Лук'яненко. Дівчинка зникла дорогою до школи. У злочині зізнався її односелець і знайомий 22-річний Микола Тарасов. Сказав, що хотів зґвалтувати дівчинку. Але вона пручалася. Тому вбив, аби вона нікому не розповіла про напад. А тіло заховав: прив'язав до ніг каміння та кинув у 3-метрову вигрібну яму вуличного туалету.

Зараз ви читаєте новину «13-річну дівчинку зґвалтували і вбили: перші подробиці та фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути