Ексклюзиви
середа, 20 липня 2011 21:59

13 жителів Узбекистану загинули внаслідок землетрусу

13 жителів Узбекистану загинули внаслідок землетрусу

Жертвами землетрусу магнітудою 6,5-7,0, що стався в ніч на середу в 235 км від Ташкенту, стали 13 жителів Узбекистану. 86 осіб отримали поранення, а 35 з них знадобилася госпіталізація. Про це повідомили в МНС республіки, передає ИТАР-ТАСС.

Землетрус стався о 22:35 за київським часом у вівторок. За інформацією сейсмологів, епіцентр підземного поштовху знаходився на стику кордонів Киргизії, Таджикистану та Узбекистану в 42 км на північний захід від узбецького міста Фергана, адміністративного центру однойменної області, а осередок залягав на глибині 9,2 км.

У результаті підземних поштовхів в деяких населених пунктах Багдадського, Ріштанського і Убекистанського районів Ферганської області Узбекистану зруйновані окремі житлові споруди.

На місці руйнувань створено оперативний штаб з ліквідації наслідків землетрусу і працюють аварійно-рятувальні підрозділи МНС Республіки Узбекистан.

"Спеціально створена комісія уточнює масштаби надзвичайної ситуації, а також інформацію про загиблих і постраждалих", - повідомили в міністерстві.

Раніше повідомлялося, 12 липня на сході Індонезії сталися три землетруси магнітудою до 6,1 бала за шкалою Ріхтера.

Зараз ви читаєте новину «13 жителів Узбекистану загинули внаслідок землетрусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути