пʼятниця, 31 січня 2014 16:15

12-річний ужгородець мало не залишився без ніг через пустощі на дорозі

12-річний ужгородець мало не залишився без ніг через пустощі на дорозі
Фото: job-sbu.org

30 січня близько п'ятої години вечора ужгородські правоохоронці отримали повідомлення про те, що до центральної міської лікарні привезли 12-річного хлопця з тілесними ушкодженнями. Травми хлопець отримав під час ДТП.

"Автопригода трапилася на вулиці Ужанській в Ужгороді, - розповідає начальник СГЗ міського відділку міліції Діана Дорогій. - За повідомленням лікарів про постраждалого підлітка, правоохоронці почали перевірку. Водій автомобіля "ГАЗ-3309", який став учасником автопригоди, розповів, що під час руху побачив у дзеркало заднього виду, як кілька підлітків чіпляються ззаду за автомобіль, щоб прокататися по дорозі на снігу".

Один із хлопців під час катання отримав складні переломи обох ніг.

"Сигнали клаксону на хлопців не подіяли, тому водій почав гальмувати, - продовжує Дорогій. - Ноги одного з хлопців опинилися під колесом автомобіля. Водій вантажівки сам відвіз постраждалого до лікарні".

Дана подія зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення. Працівники міськвідділу за даним фактом продовжують перевірку. І у чергове звертаються до батьків із проханням не залишати дітей без нагляду.

Зараз ви читаєте новину «12-річний ужгородець мало не залишився без ніг через пустощі на дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути