вівторок, 09 травня 2017 11:37

11-річний хлопчик повісився на горищі

11-річний хлопчик повісився на горищі
Школяр повісився на горищі власного дому

У селі Єлизаветівка Роздільнянського району на Одещині на горищі власного будинку повісився 11-річний хлопчик. Про смерть дитини у поліцію повідомила фельдшер, яка намагалася його врятувати. Про це йдеться на сайті обласної поліції.

"При огляді тіла дитини видимих ознак насильницької смерті виявлено не було. Встановлено, що хлопчика знайшов повішеним його батько на горищі їхнього будинку. Сім'я, в якій виховувався неповнолітній, благополучна, на обліку в поліції або соціальних службах не перебуває. 47-річна мати і 48-річний батько виховують вісьмох дітей, в тому числі - одну прийомну. Всі діти доглянуті, акуратно одягнені і нагодовані. Батьки алкогольними напоями не зловживають, проблем з законом не мають",- йдеться в повідомленні.

Також встановлено, що дитина не перебувала під негативним впливом будь-якої групи в соціальних мережах, оскільки не мав доступу до мережі Інтернет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річний школяр повісився на власному подвір'ї

Причини смерті дитини встановлюють слідчі

На Волині 15-річна школярка повісилася на яблуні в садку. Мертву дівчину знайшов сусід. У поліції кажуть, що скоїла самогубство через матір. Односельці впевнені, причина смерті - "Синій кит".

Зараз ви читаєте новину «11-річний хлопчик повісився на горищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути