Ексклюзиви
середа, 01 червня 2011 11:30

У міліції вважають, що "Виноградар" спалили п'яні молодики

У міліції вважають, що "Виноградар" спалили п'яні молодики

Київська міліція затримала двох 19-річних паліїв столичного ринку "Виноградар".

Як розповіли в центрі громадських зв'язків ГУ МВС України в Києві, міліція встановила хронологію подій, що відбулися.

Увечері 29 травня компанія молодих людей розпивала біля ринку коньяк, потім молодь вирішила випити пива. Будучи в нетверезому стані, двоє 19-річних хлопців перебралися через огорожу, почали ламати ролети і красти товар з наметів. Третього товариша вони залишили за парканом і перекидали йому речі (джинси, футболки та ін.) Молоді люди також знайшли близько 1000 грн в одному з павільйонів.

"З метою приховати злочин вони почали підпалювати ролети. Не було б такої масштабної пожежі, якби між кіосками, які вони підпалили, не перебував кіоск з парфюмерією. Коли вогонь перекинувся на легкозаймистий товар, почалася сильна пожежа", - відзначили в ЦГЗ.

У главку підкреслили, що збитки від пожежі чималі, оскільки згоріли 56 павільйонів, в кожному з яких знаходився товар на суму від 70 тис. до 150 тис. грн.

Затримано троє зловмисників: двоє - безпосередньо за підпал, третій - за крадіжку. Причетність до підпалу саме цих двох чоловіків підтверджують відеозаписи камер спостереження на ринку.

У міліції пояснили, що хлопця, який "отримав" крадений товар від спільників, затримали ще до підпалу. Саме завдяки йому правоохоронці вийшли на безпосередніх паліїв.

В даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, в ніч на понеділок у Подільському районі Києва на території ТОВ "Ринок" Виноградар" згоріли 56 торгових павільйонів на площі 1 тис. кв.м.

Зараз ви читаєте новину «У міліції вважають, що "Виноградар" спалили п'яні молодики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути