вівторок, 18 грудня 2012 16:07

Оренда найдешевшої квартири в Києві на Новий рік обійдеться у $38

Оренда найдешевшої квартири в Києві на Новий рік обійдеться у $38
За $38 за добу можна зняти однокімнатну квартиру на бул. Дружби Народів. Фото: ixoshop.com

Орендувати найдешевшу однокімнатну квартиру в Києві на Новий рік можна за $38 на добу.

Чотирикімнатні апартаменти обійдуться в $100, повідомляє портал 3Doma.ua.

За $38 за добу можна зняти однокімнатну квартиру на бул. Дружби Народів у Печерському районі. У квартирі є двоспальне ліжко, диван, телевізор та побутова техніка.

Поруч з лісом і озером в Пуща-Водиці в Оболонському районі оренда однокімнатної квартири обійдеться також в $38 за добу. Квартира-студіо з авторським ремонтом, обладнана новими меблями і побутовою технікою.

За $43 в добу можна орендувати однокімнатну квартиру на вул. Володимирській у Шевченківському районі. Затишна квартира з євроремонтом, кухнею-студією, сучасними меблями і побутовою технікою.

Однокімнатна квартира на бул. Лесі Українки на Печерську обійдеться в $47 за добу. Квартира з ремонтом має двоспальне ліжко, розкладний диван, і вбудовану кухню.

На вул. Зоологічній у Шевченківському районі вартість оренди однокімнатної квартири становитиме $56 на добу. У квартирі є велике двоспальне ліжко, інтернет, кондиціонер та побутова техніка.

За $113 в добу пропонується під оренду однокімнатна квартира VIP-класу на бул. Лесі Українки. У квартирі - євроремонт, кухня-студія, джакузі, сучасні меблі, вся побутова техніка, телевізор, інтернет.

Двокімнатну квартиру можна орендувати за $56 в добу на вул. Мілютенка у Дніпровському районі. Квартира з євроремонтом, кондиціонером, меблями, двоспальним ліжком, побутовою технікою, пральною машиною, інтернетом, телебаченням. Мінімальний термін проживання - дві доби.

Вартість оренди трикімнатної квартири на Чеховському пров. в Шевченківському районі становитиме $75 на добу. Квартира площею 80 кв. м. обладнана 6-ма спальними місцями. Крім того, в квартирі є інтернет і телевізор.

За $100 в добу пропонується під оренду чотирикімнатна квартира на вул. Маршала Тимошенка на Оболоні. Будинок знаходиться недалеко від Дніпра. У квартирі вісьмома спальнями місць, нові меблі, джакузі, плазмовий телевізор, інтернет, кондиціонер, склокерамічна електроплита, побутова техніка.

Чотирикімнатну шикарну квартиру VIP-рівня з трьома окремими спальнями можна орендувати на вул. Льва Толстого у Печерському районі за $250 на добу. Загальна площа квартири 160 кв. м. Квартира обладнана кондиціонерами, телевізорами, кабельним телебаченням, інтернетом.

Зараз ви читаєте новину «Оренда найдешевшої квартири в Києві на Новий рік обійдеться у $38». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути