середа, 05 грудня 2012 15:31

На Книжковій коляді варитимуть кутю та влаштують "вечорниці" з письменниками

 
6 грудня розпочинається традиційний зимовий ярмарок "МЕДВІН: Книжкова коляда". Організатори, окрім книжок та літературних подій, вперше пропонують спеціальну програму - "КолядаUniversity".

"Це такий собі університет, де вчитимуться святкувати зимові "дійства", - розповідає Анна Богородіченко, куратор культурної програми книжкового ярмарку. - Це повернення до традицій, бо не всі зараз святкують Андрія, Святого Миколая, знають як співати колядки, щедрівки, та готувати справжню кутю".

"Гурт KOZAK SYSTEM, телеведуча Ганна Гомонай, письменники Антін Мухарський та Зірка Мензатюк влаштують книжкову кухню, де готуватимуть різдвяні страви. Окремі майстер-класи по приготуванню найсмачнішої куті. Буде також і розвіртуалізація письменників з Facebook'у. Усім друзям письменників із соцмережі можна буде придбати їхні книги дешевше та власне, вживу поспілкуватися з авторами. Буде багато майстер-класів із танців, вишивки, каліграфії, колядування, щедрування. Ледь не щодня - сільські вечорниці, ворожіння та "кусання калити", - додає Анна Богородіченко.

8 грудня - Дитячий день. Організатори книжкової ярмарки підготували спеціальну програму для маленьких читачів. Звісно будуть і традиційні презентації книг українських авторів та автограф-сесії.

Книжковий ярмарок "МЕДВІН: Книжкова коляда" триватиме до 8 грудня у КиївЕкспоПлазі (вул. Салютна, 2-Б, станція метро "Нивки") одночасно із ярмарком "МЕДВІН: Рукоділля: Подарунки до Різдва", де можна буде придбати авторські подарунки від більш ніж 150 майстрів та товари для рукоділля та хобі, а також навчитись різним технікам рукоділля під час понад сотні безкоштовних майстер-класів. Детальну програму та розклад усіх закладів можна почитати на сайті.

Графік роботи ярмарків: 10:00-19:00. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «На Книжковій коляді варитимуть кутю та влаштують "вечорниці" з письменниками ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути