середа, 21 листопада 2018 13:09

Котлети з колібрі та легкий бриз перегару: 5 новорічних курйозів від Владзьо
5

Учасник гумор-шоу "Вар'яти" Володимир "Владзьо" Ковцун розповів Gazeta.ua про 5 курйозів на святкуванні Нового року.

Wellcome до Пшонки на хату

Років 10 тому вів із колегою Новий рік у Раві-Руській. Під ресторан приїхали такі машини, що їх ще в світі не випустили, а в раво-руських митників вони вже були. Якщо б ті машини продати, то можна було б купити Молдову. На столах було все – від чорної ікри в 40-літрових баняках до котлет з колібрі. За 15 хвилин до дванадцятої власник вивів гостей на вулицю. Підпалив салюти і вистріляв в небо річний бюджет Тернопільської області. Гості поплескали і повідкривали свої багажники. Повитягували звідти такі салюти, що якщо б вони встрелили всі разом, то б Земля зійшла з орбіти. І це єдиний раз у житті, коли я годину дивився на салюти. Там бабці приходили лікувати катаракту. Я стояв і думав – якщо б хтось віддав мені гроші за салюти – я б жив на своєму острові в Тихому океані. Уміють митники святкувати. Оце був Новий рік у стилі – "Wellcome до Пшонки на хату!"

Автор: youtube.com
  Гуморист Володимир Ковцун
Гуморист Володимир Ковцун

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Притула: "Це наша розвесела народна гра - вибери найменше зло"

Кризове свято

Одного року я не хотів працювати на Новий рік – думаю, посиджу з родиною. І тут мені телефонує власник ресторану з Франківської області. Треба виступ і ведення Нового року. А я кажу, щоб відчепився і більше не телефонував. Він запропонував $2,5 тис. Тоді це були такі гроші, що можна було перезимувати за них в теплих краях. Каже, мовляв приїжджай за завдатком. І я пошкодував, що не сказав 5. Їдемо туди десь у жовтні, беремо завдаток, і тут у грудні стається "криза". Телефонує власник і каже що із 200 людей, які мали бути на святі, лишилося 16. Ми приїхали, виступили, провели. Після дванадцятої половина гостей пішла додому, бо з дітьми. У залі лишилося 7 гостей. Ми відключили мікрофони і вели біля стола. До кінця вечірки ми зі всіма здружилися, познайомилися і сіли до гостей за стіл. Класні нові роки в кризу – скажу я вам. Душевні.

Запахло смаженим

З напарником у Тернополі 10 днів поспіль виступали на передноворічних вечірках у ресторані. Як то було гарно. Кожен день у тебе летить щось інше. На корпоративі медиків викликає ведучий людей на вулицю дивитися на салюти. Жінки в норках – мужики в кашемірах. І всі рахують 10, 9, 8, 7…і на одиничці починають стріляти на майданчику перед рестораном салюти. Коробка з ними падає і починаються горизонтальні салюти. Іскри по норках і кашемірах – всі розбігаються. Починає смердіти паленою шерстю. Жінки пищать, мужики ржуть. І тут салют обертається на машини і пищати починають мужики.

Автор: youtube.com
  Гумористичне шоу "Вар'яти"
Гумористичне шоу "Вар'яти"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дешевше на Балі: скільки коштує зустріти Новий рік у Карпатах

Казахи під допінгом

Раз виступали в Трускавці повним складом "Вар'ятів". Притула веде. І от має розпочатися вечірка. На сцену виходить найкрутіший ведучий України. Каже: "Зустрічайте – перше україномовне гумор-шоу - Вар'яти!". А в залі тиша. Десь ззаду 2 людей за столиком плеснули тричі в долоні. Але замовкли, бо зрозуміли, що щось не те. І ми чуємо, як летить залою жирна ресторанна муха. Ми чуємо, як люди приборами цокають об тарілки. Чути, як хтось сьорбає сік. І на сцену вибігаємо ми – "Перше україномовне гумор-шоу" – а у залі одні казахи. Перед казахами дуже було зручно виступати. По-перше, можна було не робити пауз на сміх, бо його не було. Люди виходили курити і в залі ставало ще тихіше. Коли ми сходили зі сцени – у залі лунали неймовірні аплодисменти. Люди сміялися тішилися і веселилися. Але не через нас, а через то, що привезли з собою з Казахстану.

Легкий бриз перегару

У Вінниці ми виступаємо завжди 1 січня. Тяжко, але виступаємо. Приїжджаємо зранку з новорічного корпоратива – невиспані, пом'яті, але завжди готові до роботи. І коли о шостій вечора люди заходять до зали – зразу чути, що вчора був Новий рік. Із залу віє легкий бриз перегару. Ми, як вовки, ловимо носами запах. Гарна публіка 1 січня. Весела. Не шкодує ні оплесків, ні сміху.

Автор: youtube.com
  Гумористичне шоу "Вар'яти"
Гумористичне шоу "Вар'яти"

26 грудня у Жовтневому палаці Києва Сергій Притула і його команда представлять нову гумористичну програму "Вар'яти-шоу".

Зараз ви читаєте новину «Котлети з колібрі та легкий бриз перегару: 5 новорічних курйозів від Владзьо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути