понеділок, 24 грудня 2012 09:09

Ялинки цього року посипатимуть сіллю
21

Фото: Фото: Вікторія Микитюк

"У рік чорної водяної Змії варто обрати іграшки золотих та срібних відтінків. Також не здають позиції червоний, синій та колір пряженого молока. Можна обрати й чорний, але з ним варто бути обережним, інакше ялинка стане гротескною", - розповідає вінницький флорист Юлія Савіна, 32 роки.

Жінка радить вішати на дерево якомога більше іграшок, але усі вони мають бути різними. Із матеріалів слід обрати солому, тканину, дерево та папір.

"Раджу прикрасити ялинку ляльками та ангелами із соломи, оригамі із кольорового паперу, дерев'яними метеликами чи птахами, бантами, в'язаними та м'якими іграшками, мушлями, печивом у вигляді будиночків чи сніговиків. На верхівку можна вчепити все, що ви бажаєте, але не зірку, бо це тепер не модно. Оригінально буде виглядати жар-птиця червоного кольору, яка є символом щастя та кохання у новому році."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові монтують Різдвяну шопку з фігурами царів, янголів і тварин

Флорист не радить прикрашати ялинку іграшками у вигляді змії. Якщо у східних країнах ця тварина символізує мудрість, то в нас таких традицій немає. Іграшки повинні бути позитивними, щоб запрограмувати нас на добро та радість.

Прикрашати ялинку дощиком вважається дурним тоном. Замінити його можна мішковиною, стрічками із тканини, на яких нанизують фотографії чи сердечка.

Модним є ефект засніженості дерева.

"Для цього треба намазати гілки канцелярським клеєм, а потім посипати пінопластом чи сіллю".

Юлія Савіна радить прикрашати ялинку усією сім'єю, тоді вона обов'язково буде модною та оригінальною, адже це все робитиметься з любов'ю.

Зараз ви читаєте новину «Ялинки цього року посипатимуть сіллю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути