субота, 01 травня 2021 09:06

Жінка скоїла найкрасивіше у світі самогубство

Жінка скоїла найкрасивіше у світі самогубство
Тіло Евелін, яке лишилось таким прекрасним після падіння, родичі кремували, виконавши тим самим останню волю покійної. Фото: pixabay

24-річна Евелін Макхейл 1 травня 1947 року вистрибнула з оглядового майданчика Емпайр Стейт Білдінг, і, пролетівши 86 поверхів, ударилась об дах припаркованого лімузина ООН.

Жінка лежала, елегантно схрестивши ноги, без жодних ознак забоїв, руки в білих рукавичках тримали намисто з перлин. Картинність пози загиблої дали привід журналу "Life" назвати смерть Макхейл "найкрасивішим самогубством". На обкладинці видання 12 травня опублікували фотографію випадкового свідка подій.

Фото мертвої дівчини на даху машини розійшлося в пресі мільйонними тиражами газет і журналів. Щось в ньому приваблювало людей, як ніби є в смерті якась магія, невловима, незрозуміла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самогубця не долетів до землі

Тіло Евелін, яке лишилось таким прекрасним після падіння, родичі кремували, виконавши тим самим останню волю покійної. Під час перевезення останків до моргу зберегти їх цілісність не вдалося. Через неймовірно сильний удар її нутрощі стали рідкими.

Чому жінка зважилася в той день на самогубство досі точно невідомо. Вона росла звичайною дитиною, але після школи з'явилося нав'язливе бажання служити в армії. Після служби прилюдно спалила військову форму. Тоді переїхала у Нью-Йорк. Жила з братом і сестрою, працювала бухгалтером в компанії.

Познайомилася з студентом Баррі Роудсом, їхні стосунки були теплими. У червні 1947 року збиралися одружитися. Останній день перед самогубством вони провели разом. 1 травня Евелін сіла на потяг до Нью-Йорка. Поїхала не додому, а в готель. Там написала передсмертну записку, після чого скоїла самогубство.

Баррі Роудс був засмучений вчинком коханої. Він запевняв, що нічого дивного в її поведінці не помітив. Вона раділа життю і здавалася щасливою.

15-річна Вікторія із Запоріжжя вкоротила собі віку 4 квітня. У зашморгу доньку у власній кімнаті знайшла її мати. 21 квітня в мережі з'явилася передсмертна записка школярки. У ній дівчина розповіла про цькування з боку вчителів та однолітків, зазначивши їхні імена. Також у записці зазначається, що в гімназії проводили опитування щодо булінгу, і вона єдина вказала на проблему. Але в підсумку весь клас списав це на жарт. І на це ніхто не звернув увагу.

Зараз ви читаєте новину «Жінка скоїла найкрасивіше у світі самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути