середа, 21 квітня 2021 17:04

"У***, які зламали мене і зруйнували моє життя" - школярка в передсмертній записці звинуватила вчителів у цькуванні

У Запоріжжі на вул. Опитимістичній вкоротила собі віку 15-річна дівчина. Школярку знайшли в зашморгу, поряд була записка.

Трагедія сталася ще 4 квітня. Однак тільки тепер став відомий зміст записки, яка опинилася у розпорядженні "Прес-центру". У ній школярка розповіла про цькування з боку вчителів та однолітків.

Зазначається, що дівчина навчалася в гімназії №47. А дві вчительки систематично ображали учнів класу.

"Для мене вже все скінчено, але сподіваюся, що А.Б. покарають за постійні образи нашого класу, Л.В., через яку у мене двічі була істерика. Та й в принципі хочу, щоб директори уважно придивлялися до тих, кого беруть на роботу. Мені все одно, бо мене вже більше немає. У***, які зламали мене і зруйнували моє життя", - написала дівчина.

Автор: press-center.news
 
  У Запоріжжі школярка, яка вкоротила віку, залишила передсмертну записку. У ній розповіла про буллінг з боку вчителів
У Запоріжжі школярка, яка вкоротила віку, залишила передсмертну записку. У ній розповіла про буллінг з боку вчителів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учителька знайшла в зашморгу 10-річного сина

Зі слів школярки, єдиною, хто в класі до неї ставився добре, була однокласниця М*. У передсмертній записці дівчина подякувала їй за це і сказала, що стане для неї янголом, який буде її охороняти з того світу.

Також дівчина зазначила, що вже кілька разів намагалася скоїти самогубство, але їй це не вдавалося. Цього разу вона сподівалася, що ніхто їй не завадить і не врятує.

Також школярка розповіла, що постійно потерпала від булінгу з боку однокласників, терпіла образи та приниження.

"Одне хочу розповісти про школу. Усі ці опитування стосовно булінгу х*** повна. Я єдина зазначила, що мене булили, але весь клас перевів це на жарт і на це забили, хоча вони й не знали, що це я написала. Але яка вже різниця?" - такими були останні слова дівчини.

У пресслужбі обласної поліції поки що цей факт не прокоментували.

У селі Фанчиково на Закарпатті повісилася 13-річна школярка. Тамтешні жителі кажуть про складні стосунки в родині дев'ятикласниці. З'ясувалося, що самогубця товаришувала з місцевою 16-річною жителькою, яка в листопаді торік померла від коронавірусу. Однак друзі загиблої стверджували, що причиною трагедії було жорстоке поводження її вітчима. Чоловік, за їхніми словами, кілька років ґвалтував і лупцював школярку. Розслідування загибелі досі не завершене.

Зараз ви читаєте новину «"У***, які зламали мене і зруйнували моє життя" - школярка в передсмертній записці звинуватила вчителів у цькуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути