неділя, 10 січня 2021 13:29

Помер керівник гурту "Львівський вояж"

Помер керівник гурту "Львівський вояж"
Володимир Коциловський був керівником гурту "Львівський вояж". Фото: "Голос Прикарпаття".

У Львові помер заслужений артист України 60-річний Володимир Коциловський. Останні кілька місяців боровся з важкою хворобою.

"Сьогодні зранку у Львівській клініці перестало битися серце заслуженого артиста України Володимира Коциловського. На жаль, хвороба виявилась сильнішою. Нагадаємо, 6 липня 2020 року Володимир Коциловський відзначив 60-річчя. Працював директором Народного дому у с. Торчиновичі. Був заслуженим артистом України. Останнім часом присвячував себе благодійним концертам для порятунку життів важкохворих людей", – у Facebook повідомляє "Голос Прикарпаття".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Поліцейської академії" померла на Різдво

Володимир Коциловський – співак, заслужений артист України. Навчався у львівській консерваторії. Пізніше став солістом Львівського обласного музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича. Був керівником ансамблю "Галич" , учасником Всесвітніх Бойківських фестин. З 2005-го – керівник гурту "Львівський вояж".

2 січня, від ускладнень коронавірусу померла військова волонтерка Олександра Тарасова. Її хвороба протікала важко, вона була підключена до кисню, але це її не врятувало.

Зараз ви читаєте новину «Помер керівник гурту "Львівський вояж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути