понеділок, 12 грудня 2016 10:27

У бійця раптово зупинилося серце

У бійця раптово зупинилося серце

На Харківщині прощаються із бійцем окремої штурмової роти "Карпатська Січ" у складі 93 бригади Ігорем Червоним із позивним "Гудвін". У ніч проти 10 грудня у чоловіка раптово зупинилося серце.

Про це повідомляє "ПолітІнфо".

"Ігор з дня побиття студентів на майдан , рвався у бій за правду, за справедливість. Саме тому, з початком російської агресії на сході, Ігор став активним учасником усіх патріотичних акцій, разом будували блок-пости та готувалися до відбиття навали орди на рідній Куп'янщині", - розповідає товариш Андрій "Терик" Масликов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць мріяв про небо

З 2014 року "Гудвін" був членом НВР "Правий сектор" Куп'янськ. Пізніше — бійцем на волонтерських засадах окремої штурмової роти "Карпатська Січ" у складі 93 бригади. Окрім цього, займався волонтерською діяльністю.

"Братику, спочивай з миром, неможливо передати увесь сум та біль. Ця втрата вже врізалася глибоким рубцем у серце усіх, хто тебе знав, та назавжди залишиться сумом у душі кожного з нас. Але твоя боротьба триває", - додав Масликов.

У Ігоря Червоного залишилися дружина Олена, син Семен та донька Софія.

У селищі Куликівка на Чернігівщині провели в останню путь бійця АТО Володимира Димитришина. Помер від посттравматичного синдрому.

Зараз ви читаєте новину «У бійця раптово зупинилося серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути