Ексклюзиви
понеділок, 11 грудня 2017 13:47

Скандальний публіцист помер у тюремній лікарні

Скандальний публіцист помер у тюремній лікарні
У в'язниці помер скандальний публіцист Макс Кліффорд, засуджений за сексуальне насильство. Фото - 3DNews

Макс Кліффорд - відомий у минулому британський публіцист, один з найпопулярніших у країні фахівців зі зв'язків з громадськістю, який свого часу був прес-агентом низки зірок, помер в лікарні.

Йому було 74 роки. Останні кілька років він перебував у в'язниці, оскільки 2014 року його було засуджено до восьми років позбавлення волі за сексуальне насильство, пише Metro.

"10 грудня 2017 року у лікарні помер ув'язнений Максвелл Кліффорд. Як і годиться в разі смерті ув'язненого, незалежним фахівцем і уповноваженим з прав людини буде проведено необхідне розслідування. Наші співчуття родині містера Кліффорда в цей важкий час", - повідомила представник тюремної служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 23-річну порноакторку знайшли мертвою

Усі ці роки Кліффорд безуспішно намагався оскаржити свій вирок, однак усі апеляції було відхилено. За словами суддів, восьмирічний термін ув'язнення був "виправданий і правильний". Оскільки було встановлено провину Кліффорда щодо насильства, скоєного ним у 1970-80-ті роки стосовно восьми неповнолітніх дівчат.

Цього року Максвелл так само попросив дозволу переглянути справу через, нібито, знайдені нові докази. Однак до моменту смерті Кліффорда над нею ще не почали працювати.

Перший темношкірий президент Нельсон Мандела провів у в'язниці 27 років. Помер 5 грудня 2013 року в передмісті Йоганнесбурга Хоутон Естейт, ПАР, у колі близьких. Манделі було 95 років.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний публіцист помер у тюремній лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути