Ексклюзиви
пʼятниця, 06 серпня 2021 16:45

Розстріл тіктокера і смерть нареченої - хто помер цього тижня
5

31 липня в американському штаті Техас зупинилося серце блогера 19-річного Ентоні Барахаса. За три дні до цього був із подругою в кінотеатрі. У залі знаходився грабіжник 20-річний Джозеф Хіменес. Під час сеансу відкрив вогонь по глядачах. Барахаса відвезли до лікарні з пораненням голови. Його подруга загинула на місці.

Ентоні Барахас мав майже 930 тис. підписників у тікток. Викладав відео з переспівками композицій відомих виконавців.

Кого ще не стало цього тижня, читайте в матеріалі.

5 серпня помер перший глава СБУ і четвертий прем'єр-міністр України Євген Марчук. У нього діагностували коронавірус. Хвороба дала ускладнення і спровокувала гостру серцево-легеневу недостатність. Євгену Марчуку було 80 років.

Автор: Facebook
  Євген Марчук 6 листопада 1991 року був призначений головою СБУ.  У березні 1995-го став прем'єр-міністром. З 2003-го по 2004 рік був міністром оборони
Євген Марчук 6 листопада 1991 року був призначений головою СБУ. У березні 1995-го став прем'єр-міністром. З 2003-го по 2004 рік був міністром оборони

Народився в селі Долинівка Гайворонського району на Одещині. У Кіровоградському педагогічному інститут отримав диплом вчителя української мови і літератури. Працював у Комітеті державної безпеки УРСР. 6 листопада 1991 року був призначений головою СБУ. У березні 1995-го став прем'єр-міністром. З 2003-го по 2004 рік був міністром оборони.

З 2018 року був уповноважений представляти Україну у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання російсько-української війни.

Був у шлюбі з журналісткою Ларисою Івшиною. Залишилися сини Тарас і Вадим.

У 60 років раптово помер американський актор Джей Пікетт. Під час підготовки до зйомок сцени для фільму "Долина скарбів" упав і втратив свідомість. Медики кажуть, у нього стався серцевий напад.

Автор: Gettyimages
  Американський актор Джей Пікетт помер під час підготовки до зйомок сцени для фільму "Долина скарбів"
Американський актор Джей Пікетт помер під час підготовки до зйомок сцени для фільму "Долина скарбів"

Джей Пікетт почав свою кар'єру із театральної сцени. У кінематографі працював з 1989 року. Всього знявся у понад 50 фільмах і серіалах. Найвідоміші: "Порт Чарльз", "Декстер", "Менталіст", Відчайдушні домогосподарки".

У вільний час займався спортом. Катався на лижах, грав у футбол і баскетбол. З дружиною виховав сина і двох доньок.

У єгипетському селі Медум 21-річної Ісри Шаабан не стало відразу після власного весілля. Коли заходила у дім чоловіка, відчула різкий біль у грудях. Її госпіталізували. Померла в лікарні. Причиною став серцевий напад.

Автор: Newsflash
  Ісри Шаабан не стало відразу після власного весілля. Причиною став серцевий напад
Ісри Шаабан не стало відразу після власного весілля. Причиною став серцевий напад

Ісра Шаабан була єдиною дитиною у батьків. Вчилася в медичному інституті. До весілля зустрічалася зі своїм чоловіком три роки.

3 серпня у лісовому масиві в Києві знайшли повішеним білоруса 26‑річного Віталія Шишова. Напередодні вийшов на пробіжку. Додому не повернувся. У поліції розглядають дві версії: самогубство або умисне вбивство з імітуванням самогубства.

Автор: Instagram
  Білоруса Віталія Шишова знайшли повішеним у лісовому масиві в Києві 3 серпня
Білоруса Віталія Шишова знайшли повішеним у лісовому масиві в Києві 3 серпня

Віталій Шишов працював у ІТ-сфері. Виступав проти режиму самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. В Україну з дівчиною переїхав торік. У Києві з однодумцями організував громадську організацію, що допомагала білоруським біженцям із документами, роботою й житлом.

У Печеніжині Коломийського району Івано-Франківщини зупинилося серце 109-річної Палагеї Козьменко. Була найстрашої мешканкою області.

Автор: Печеніжинська ОТГ
  Палагея Козьменко була акушеркою. Виховала сина. Померла у 109 років
Палагея Козьменко була акушеркою. Виховала сина. Померла у 109 років

Працювати почала у 15 років. Тоді на комбінаті оббивала меблі. Потім вивчилася на акушерку. Більше 40 років працювала по спеціальності.

Шила одяг для бійців Української повстанської армії. За це її арештували. Випустили після того, як дружина енкаведиста, в якої Козьменко приймала пологи, за неї попросила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річний футболіст загинув в аварії разом із братом

У вільний час вишивала і ткали килими. З чоловіком виховала сина. Залишилося по двоє онуків і правнуків.

У Мелітополі Запорізької області 35-річний чоловік під час конфлікту розчавив автомобілем 26-річну жінку й поїхав геть. Трагедія сталася 3 серпня близько 3:00 біля багатоповерхівки по вул. Інтеркультурній. Свідком моторошної події став перехожий. Викликав поліцію і медиків. Але врятувати потерпілу не змогли. Щоб розшукати підозрюваного, розгорнули план "Перехоплення". Уранці чоловіка на авто зупинили в Горіхові. Його обстеження в медичному закладі підтвердило стан алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «Розстріл тіктокера і смерть нареченої - хто помер цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути