Ексклюзиви
понеділок, 13 травня 2019 17:10

Померла легендарна голлівудська акторка і співачка

 

Стало відомо про смерть легенди Голлівуду Доріс Дей. Актриса померла у віці 97 років. Найбільшу популярність зірка отримала наприкінці 50-60-х, пише видання Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла зірка "Твін Піксу"

Доріс Дей була співачкою, акторкою та активісткою із захисту тварин. Її кар'єра почалася наприкінці ери класичного голлівудського кіно з фільму "Роман у відкритому морі". Дей також зіграла головну роль у фільмі "Лихо Джейн" і знялася у фільмі Альфреда Хічкока "Людина, яка занадто багато знала" з Джеймсом Стюартом.

Її найуспішнішими фільмами були романтичні комедії, в яких знялася разом із Роком Гадсоном і Джеймсом Гарнером, такі як "Інтимна розмова" і "Посунься, люба".

2011-го вона випустила свій 29 студійний альбом My Heart, який увійшов до десятки найкращих альбомів Великої Британії з новим матеріалом. Серед нагород, які отримала Дей: премія Grammy Lifetime Achievement Award і премія Legend Award від Товариства співаків. 1960-го вона була номінована на премію "Оскар" за найкращу жіночу роль у стрічці "Інтимна розмова".

Помер 74-річний Пітер Мейг'ю, який грав Чубакку у фільмі "Зоряні війни". Причина смерті невідома. Останніми роками він мав проблеми з рухливістю. А 2018-го переніс операцію на спині.

Зараз ви читаєте новину «Померла легендарна голлівудська акторка і співачка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути