пʼятниця, 26 жовтня 2018 10:05

Помер радянський актор Микола Караченцов

Помер радянський актор Микола Караченцов
Микола Караченцов хворів впродовж останнього року. Фото: з відкритих джерел

Сьогодні, 26 жовтня, на 74 році пішов з життя легендарний радянський актор Микола Караченцов. Помер напередодні свого дня народження.

Упродовж останнього року боровся з раком.

Злоякісну пухлину в лівій легені актора лікарі знайшли, коли він потрапив до лікарні внаслідок аварії. У жовтні 2017-го вони з дружиною їхали з дачі в Москву. Машина врізалася в "Газель", пішла під укіс і перекинулася на дах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, як помер 31-річний соліст гурту "Ненсі"

Пізніше з'явилася інформація про те, що у актора почалися метастази у лімфовузлах. Через характер пухлини і загальний стан артиста хірургічне втручання було виключене.

У вересні 2014-го Караченцов із дружиною Людмилою Поргіною в одному з інтерв'ю російському виданню розповідали про своє ставлення до Майдану, анексії Криму та війни на Донбасі.

"Ми були на Майдані на початку лютого, коли все це тільки почалося. І Коля попросив відвезти його туди, ми жили у готелі поряд, - казала жінка.

- Це був початок громадянської війни, там пахло кров'ю, - продовжував актор.

Ну як же так? Це Київська Русь, там безліч людей російського походження, ми говоримо однією мовою практично. Україна з'явилася як назва пізніше, була Русь. Там відбулося хрещення Русі, це все смішно та трагічно. Ми вінчалися в Росії, а у нас був український священик, я не можу відірвати Україну від Росії ніяк. Багато наших друзів пішли в ополчення, ті, хто був воїнами у Чечні, Афганістані. Вони пішли проливати свою кров просто за народ. Ми знаємо людей, які взагалі не підтримують політику президента Путіна, але ми її підтримуємо повністю. Крим - це наша земля".

5 жовтня у Києві померла акторка Неоніла Крюкова.

Зараз ви читаєте новину «Помер радянський актор Микола Караченцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути