понеділок, 23 січня 2017 16:28

Поховали мера, який найдовше керував містом

У місті Луцьк Волинської області поховали колишнього мера міста 71-річного Антона Кривицького. Помер 20 січня від важкої хвороби.

Автор: volyn24.com
 

Про це повідомляє volyn24.com.

Громадська панахида за колишнім мером відбулася у Палаці культури. Попрощатися із ним прийшли сотні містян, колег та друзів.

Антон Федорович розпочав трудову діяльність у 17 років слюсарем на Луцькому електроапаратному заводі. Після закінчення політехнічного інституту отимав диплом інженера-будівельника. Працював за фахом. З 1984 року почав роботу у органах місцевого самоврядування.

Автор: volyn24.com
 

З 1994 року тричі обирався Луцьким міським головою. 2006-2010 – начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. У грудні 2010 року став радником луцького міського голови Миколи Романюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український чемпіон Європи помер на 32-му році життя

Був членом-кореспондентом академії підприємництва та менеджменту України, кандидатом економічних наук. Мав звання "Заслужений економіст України". Нагороджений орденом Президента Грушевського за розбудову держави, двома медалями, ювілейними нагородами Української Православної Церкви Київського та Московського патріархатів. Був почесним громадянином міста.

Поховали Антона Кривицького 21 січня на міському кладовищі у селі Гаразджа. У нього залишилася дружина та дві доньки.

Помер 42-річний Олександр Найпак, екс-заступник мера Полтави. В нього стався серцевий напад. "Швидка" не встигла врятувати чоловіка.
Зараз ви читаєте новину «Поховали мера, який найдовше керував містом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути