неділя, 04 грудня 2016 10:53

На вікні квартири з'явився образ Богородиці

 

Рік тому у селі Мартинівка Вознесенського району Миколаївської області на вікні квартири, де жив загиблий боєць АТО Микола Куценко, з'явився образ Богородиці.

Коли 70-річна Світлана Куценко, бабуся загиблого, помітила зображення на вікні своєї квартири, нікому про це не розповіла. Жінка злякалася, що люди не повірять і подумають, що у неї галюцинації. Про це розповідають Патріоти України.

"Світлана поділилася тільки зі мною. І підвела до будинку, щоб я все побачила. Дивлюся: а на вікні справді ніби чиєсь обличчя. Цікаво, що зображення можна було бачити тільки з вулиці. А якщо дивишся на вікно з кімнати, взагалі нічого не видно — звичайне скло. Рік тому на вікні були лише контури. А потім зображення стало більш виразним і ми розгледіли образ Богородиці з немовлям на руках. Зрозуміли, що це неспроста. Це знак від її онука Колі, який загинув в зоні АТО", - каже сусідка Валентина Ситар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лави Небесної Сотні поповнив ще один активіст

21-річний Микола Куценко, лейтенант Збройних сил України, був командиром 1-ї окремої танкової бригади. Загинув 27 липня 2014 року в Лутугиному Луганської області, рятуючи екіпаж танка, що потрапив під обстріл сепаратистів. Був єдиним сином у сім'ї. Останні роки він з батьками жив у Миргороді, а у Мартинівці залишилися його бабусі і дідусі.

"Квартира, де пройшло дитинство Колі, пустувала. Світлана приходила туди, згадувала онука. Зізналася, що з тих пір, як на склі з'явився образ, їй вперше за довгий час стало спокійніше. Онук ніби показав, що він поруч. Подав знак з того світу. З тих пір вона часто ходила до цього будинку. Сиділа під вікнами і тихенько молилася", - додає сусідка.

 

Екстрасенс каже, що так загиблий повідомляє рідним щось важливе.

"Весь цей час мене не покидало відчуття, що Коля поруч. Він часто мені снився — і маленьким, і дорослим. А тут раптом — лик Богородиці на нашому вікні. Це дійсно диво. Жінка-екстрасенс, якій ми показали фотографію з зображенням на вікні, сказала, що син хоче повідомити щось важливе. Він дуже за вас переживає. Ще хочу дізнатися думку батюшки, який відспівував Колю", - каже мама хлопця, Тетяна.

Тепер до будинку приїжджають люди з усіх куточків України. Місцеві сподіваються, що цей знак хороший, і просять у Богородиці, щоб війна швидше закінчилася.

1 грудня у Білій Церкві попрощалися із 22-річним Максимом Соломчинським, молодшим сержантом 72-ї ОМБр. Загинув від осколкового поранення під Авдіївкою 29 листопада.

Зараз ви читаєте новину «На вікні квартири з'явився образ Богородиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути