субота, 08 червня 2019 08:23

Її називали офіційним екстрасенсом Радянського Союзу

Її називали офіційним екстрасенсом Радянського Союзу
Основним методом лікування Джуна називала безконтактний масаж. Фото: з відкритих джерел

До послуг ворожок, магів і цілителів хоча б раз в житті звертався кожен п'ятий росіянин.

Свого часу російську цілительку Джуну називали офіційним екстрасенсом СРСР. Вона померла чотири роки тому у віці 65 років.

Перша популярність до неї прийшла в Грузії, коли голова Ради міністрів запросив цілительку для лікування дружини, якій не змогли допомогти лікарі. Після цього багато чиновників заговорили про неймовірну жінку. У різний час Джуна лікувала Леоніда Брежнєва, Роберта де Ніро, Андрія Тарковського, Володимира Висоцького, навіть Папу Римського Іоанна Павла II.

Таке тісне спілкування з високопоставленими особами дуже вплинуло на життя жінки. Біля неї постійно була охорона, а співробітники КДБ стежили за кожним її кроком.

Для лікування своїх пацієнтів Джуна використовувала багато різних способів, але ніколи не застосовувала таблетки чи якісь інші ліки. Основним методом лікування називала безконтактний масаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер розробник найбільшого у світі літака "Мрія"

Найкращі вчені СРСР не раз досліджували і саму цілительку. Мало хто вірив в її надздібності. Дослідники довели, що своїми руками Джуна могла нагріти людину, не торкаючись до її тіла. Звісно, скептично налаштовані вчені ще довго намагалися знайти теорії, що спростовують "магічні здібності" жінки. Але пацієнтів від цього у Джуни не меншало.

На початку 90-х років Джуна Давіташвілі стала з'являтися на екранах телевізорів. Цілителька часто брала участь в різних передачах.

Після смерті сина Вахтанга в 2001 році вона 14 років жила самітницею.

Рік тому 4 червня українського режисера Леоніда Кантера знайшли мертвим на хуторі Обирок. Він власноруч закінчив свій шлях на землі та відійшов, за його ж словами, до кращого режисера цього світу - Бога. Перед смертю залишивши прощальні листи рідним і друзям.

Зараз ви читаєте новину «Її називали офіційним екстрасенсом Радянського Союзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути