пʼятниця, 28 квітня 2017 13:41

Колишній нардеп помер після інсульту

Колишній нардеп помер після інсульту
Колишній нардеп Лев Миримский мав два інсульти. У лікарню в критичному стані його привезла "швидка", проте лікарі не змогли врятувати. Фото - kianews24.ru

Раптово помер екс-депутат кількох скликань Верховної Ради України, колишній очільник проросійської партії "Союз" 57-річний Лев Миримський. Мав два інсульти.

Миримський - підприємець і політик, мільйонер. Народився та жив у Криму. Останнім часом був у Києві, де й помер, повідомляє Кримське інформаційне агентство.

У 1987 році організував одне з перших в Криму приватне торгове підприємство, до цього займався торговельною діяльністю нелегально. У 1994-2006 роках обирався народним депутатом України трьох скликань, всі три рази — мажоритарником від Криму. Депутат Верховної Ради Автономної Республіки Крим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинув відомий тренер з боксу

Під час захоплення Криму Миримський був депутатом Верховної Ради. Він не підтримував Майдан, займав проросійську позицію. Однак залишався депутатом до закінчення повноважень ВР сьомого скликання. Зберіг активи в Криму після зміни державної приналежності.

У нього залишилися дружина та троє дітей.

У ДТП загинув зять народного депутата Михайла Ланя 38-річний Роберт Борка. Їхав за кермом Audi. Аварія трапилася у селі Сільце Іршавського району Закарпаття.

Зараз ви читаєте новину «Колишній нардеп помер після інсульту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути