понеділок, 19 червня 2017 05:04

Актора Голлівуду вбило власне авто
20

Антон Єльчин
Фото: kinokrad
Антон Єльчин
Антон Єльчин. "Зірковий шлях"
Антон Єльчин
Антон Єльчин

"Я прожив тут усе своє життя і відчуваю себе американцем. Я дуже вдячний цій країні. За все", - так говорив 27-річний голлівудський актор Антон Єльчин. Торік 19 червня чоловік загинув під колесами власного Jeep Grand Cherokee в Каліфорнії.

Друзі чекали його на репетиції, але Антон перестав виходити на зв'язок, і вони почали пошуки. За кілька годин тіло актора виявили поруч із його будинком. Тіло притиснуло до воріт. Від удару конструкція погнулася.

Автор: Radar
  Останнє фото Антона Єльчина. Місце загибелі
Останнє фото Антона Єльчина. Місце загибелі

Коли актор виїхав за ворота, він із невідомих причин (одна з версій - забув сумку вдома) зупинив авто. Вийшовши з салону, він опинився позаду позашляховика, який несподівано поїхав на власника, повідомили в nbcnews.

Батьки Антона подали позов на виробника авто. У ньому наголошується, що актор "повільно помирав, він був як у пастці і задихався до самої смерті". Саме асфіксія під впливом твердого тупого предмета стала офіційною причиною смерті, вважають фахівці.

"Суть життя в одному: незалежно від того, чи є ти продуктом свого часу і суспільства або сам якось примудряєшся на це суспільство впливати, - вранці встає сонце, а ввечері воно заходить". Антон Єльчин

Експерти звинувачують у загибелі Єльчина незручну конструкцію важеля перемикання в його автомобілі. Електронний важіль відскакує в початкове положення, коли водій його пересуває. Зрозуміти, чи знаходиться він у зафіксованому положенні, можна лише за звуковим сигналом при відкриванні дверей і за сигналом на панелі приладів.

Автор: kinokrad
  Антон Єльчин. "Зірковий шлях"
Антон Єльчин. "Зірковий шлях"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український хранитель скарбів і замків помер за кермом "Жигулів"

У разі якщо водій припаркувався на схилі (саме це і сталося з Антон Єльчиним, судячи з фотографій з місця події - Gazeta.ua), автомобіль може продовжити рух. Станом на квітень 2016 року в світі було зареєстровано понад 200 аварій і кілька десятків травм через цю несправність. Із вимогою відшкодувати збиток, до виробника звернулися понад 300 постраждалих, пишуть dni.

Автор: kinokrad
  Антон Єльчин
Антон Єльчин

Актор народився в Росії в 1989 році у сім'ї професійних фігуристів. Коли йому було півроку, він разом з батьками емігрував до США. В кіно Єльчин дебютував у 2000-му. Найбільше запам'ятався глядачам за роллю вундеркінда Павла Чехова в трьох фільмах серії Star Trek. Він також знявся у фільмах "Термінатор: Та прийде рятівник", "Зоряний шлях" (Star Trek), "Альфа Дог", і серіалі "Швидка допомога". Протягом останніх двох років Єльчин жив один - власний будинок придбав на гонорари від зйомок у Голлівуді.

Антон Єльчин встиг завершити роботу над серіалом "Пан Меседес", знятого за мотивами однойменної книги Стівена Кінга. Акторові дісталася одна з головних ролей: він зіграв божевільного водія вантажівки Брейді Хартфілда. Його персонаж на своєму авто нещадно збиває невинних людей і насолоджується вбивствами. Вихід серіалу на телеекрани запланований на 2018 рік.

Зараз ви читаєте новину «Актора Голлівуду вбило власне авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути