четвер, 06 грудня 2012 17:01

Колесніченко відправив би на розстріл прихильників ОУН-УПА

Колесніченко відправив би на розстріл прихильників ОУН-УПА
"Регіонал" Вадим Колесніченко, співавтор Закону "Про засади державної мовної політики". Фото: censor.net.ua

Законопроекту, яким передбачено кримінальну відповідальність за героїзацію фашистських посібників, вже два роки. Дивно, що всі тільки зараз прокинулись. Закон досі не виносили на розгляд у сесійну залу, бо у нас є така дурна річ, що це можливо тільки тоді, коли консенсусом підтримають всі фракції.

Щодо ОУН-УПА Організація Об'єднаних націй прийняла вже 5 резолюцій. Особи, які зі зброєю в руках воювали з країнами антигітлерівської коаліції, є посібниками нацизму і не підлягають героїзації. Відповідно, прийняли законопроект, який має імплементувати Резолюцію ООН щодо героїзації нацизму.

Пропаганда фашизму є небезпечною для нашої держави. Тим паче, як для держави, яка найбільше постраждала від німецько-фашистських загарбників. Відповідальність в законі передбачена аж до пожиттєвого ув'язнення, в залежності від тієї шкоди, яка наноситься.

Падлюк, які відкрито пропагують нацизм, потрібно взагалі розстрілювати публічно. Але у зв'язку з тим, що Україна відмовилась від застосування смертної кари, то негідників, які пропагують нацизм і фашизм в країні, яка втратила мільйони людей від цього коричневого чудовиська, потрібно ізолювати від суспільства назавжди.

Коли мій проект закону винесуть на розгляд до сесійної зали, блокувати його прийняття "Свобода" не зможе. Сьогодні ми прийняли зміни до регламенту про те, що блокування заборонено.

Думаю, більшість у новій Раді підтримає мій законопроект. Фракції тут ні при чому - це справа людини. Якщо людина падлюка, то буде фашистів підтримувати. Якщо людина нормальна, то, безумовно, буде виступати проти героїзації фашистів і фашистських посібників. Якщо їм подобається, що людей живцем спалювали, на палі саджали, то це їх право. Я вважаю, що в країні такого бути не повинно.

У Німеччині за героїзацію нацизму людей піддають кримінальному переслідуванню і кримінальному покаранню. Це європейська країна.

Якщо мій закон не підтримають, я буду працювати і далі. Я співголова Міжнародного антифашистського фронту, в наше об'єднання входить п'ять країн, які з великою тривогою дивляться на відродження неофашизму в нашій державі. Ми вже маємо публічні заяви дипломатів від різних європейських країн про занепокоєння цією ситуацією і майбутнім нашої країни.

В останні роки в Україні спостерігається зростання расизму, антисемітизму, процвітання мовної ворожнечі. Все це неприйнятно в нормальному пристойному суспільстві. І це оцінка світового співтовариства.

Причина цього явища криється в тому, що проводиться недостатня профілактична робота. Фашистські посібники і негідники намагаються возвеличити одну титульну націю на відміну від інших, заборонити людям говорити рідною мовою, змусити боятися своєї національності і своєї батьківщини.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко відправив би на розстріл прихильників ОУН-УПА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

349

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути