вівторок, 07 листопада 2017 11:11

У яких країнах заробітчани отримують найвищі зарплати

У яких країнах заробітчани отримують найвищі зарплати
Заробітчани найбільше отримують у Люксембурзі, Данії, Ірландії і Швеції. Фото: theatlantic.com

Економічним мігрантам із середнім доходом найкраще підійдуть Люксембург, Данія, Ірландія і Швеція.

За даними Євростату, в цих країнах середній заробіток є найвищим. Приблизно в 3,5-4 рази більший, ніж у Польщі, повідомляє press-centr.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка розповіла про справжні заробітки в Італії

При цьому потрібно враховувати дуже високі витрати на проживання, дорогі продукти і послуги. Це поширена пастка, яку необхідно враховувати при переїзді в іншу країну.

Співвідношення цін і доходів розраховують за допомогою порівняння валют у країнах та їхньої купівельної спроможності. Середній мігрант заробляє удвічі менше, ніж середній ірландець.

Такий перерахунок правильний тільки тоді, коли ми говоримо про середню зарплату. Щоб дізнатися, що можна дозволити собі на зарплату мігранта, варто подивитися на вартість життя в тій чи іншій країні.

Більшість українських трудових мігрантів хотіли б отримати роботу в Німеччині. На другому місці – Польща, популярні США і Канада. 61% респондентів заявили, що не хотіли б поїхати за кордон на постійне місце проживання. 35% сказали, що мають таке бажання, ще 4% – не визначилися з відповіддю.

Зараз ви читаєте новину «У яких країнах заробітчани отримують найвищі зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1199
Голосування Що змушує вас думати про еміграцію?
  • Низькі заробітки
  • Імпотенція політичної еліти
  • Війна
  • Відсутність перспектив особистого і професійного розвитку
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути