пʼятниця, 21 грудня 2018 11:19

У Польщі народила 11-річна українка

У Польщі народила 11-річна українка
11-річна дівчинка з України народила дитину у Польщі Фото:Agencja Gazeta

У польському Гданську 11-річна дівчинка з України народила дитину.

До лікарів у містечку Скаршеви Поморського воєводства 18 грудня доньку привела матір. Дівчинка скаржилася на погане самопочуття. Після низки обстежень виявилося, що вона вагітна. Лікарі одразу повідомили про це до поліції та прокуратури, пише Gazeta Wyborcza.

Вагітну негайно госпіталізували до лікарні у Гданську, де вона і народила дитину.

Мати та донька родом із України і переїхали в Польщу у вересні, повідомив прокурор окружної прокуратури у Гданську Маріуш Душинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, як утікач колонії здолав 4-метрову огорожу

За попередньою інформацією, мати на час своєї поїздки в Польщу залишила доньку під опікою 63-річного співмешканця. Поки невідомо, з якої області вони приїхали.

У справі триває слідство, яке має з'ясувати, на території якої країни стався злочин. Від цього залежить, хто розслідуватиме справу: правоохоронні органи Польщі чи України.

У Києві на проспекті Леся Курбаса водій Mercedes у стані алкогольного сп'яніння на великій швидкості врізався у припаркований автобус. Основний удар прийшовся на правий бік автомобіля. Загинула пасажирка Mercedes. Її затисло у розбитій автівці. Жінка була вагітною.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі народила 11-річна українка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1199
Голосування Що змушує вас думати про еміграцію?
  • Низькі заробітки
  • Імпотенція політичної еліти
  • Війна
  • Відсутність перспектив особистого і професійного розвитку
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути