Ексклюзиви
середа, 26 липня 2017 14:53

Третина українців готові назавжди виїхати за кордон

Третина українців (33%) готові назавжди виїхати за кордон.

Не готові до такого кроку і хочуть жити в Україні майже 56%. Такі результати соціологічного опитування виклала компанія Research&Branding Group.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Амбітні люди повертатимуться в Україну - Грицак

Серед основних причин можливої еміграції українці назвали прибуткову роботу (29%), збройний конфлікт (22%) та проблеми з економікою (18%).

Найохочишими до міграції є особи до 30 років. Із них 53% представників готові залишити країну. 33% зазначили, що жодні обставини не змусять їх залишити Україну.

Автор: http://rb.com.ua
  Найбільш сильні емігрантські настрої серед молоді до 30 років: 53% представників цієї вікової категорії готові покинути країну
Найбільш сильні емігрантські настрої серед молоді до 30 років: 53% представників цієї вікової категорії готові покинути країну

Опитування проводили в період 15-24 червня 2017 року на території всієї України (за винятком непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей, АР Крим та Севастополя). Усього опитали 1800 людей.

100 тис. робочих віз видало Генконсульство Польщі у Луцьку українцям 2016-го. А кількість грошових переказів від українців з Польщі порівняно з минулим роком зросла на 80%.

Зараз ви читаєте новину «Третина українців готові назавжди виїхати за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі