понеділок, 27 лютого 2017 23:45

Італієць переїхав в Україну і відкрив кафе-кондитерську
7

Італієць Карміне Ді Костанцо переїхав жити в Україну і відкрив кафе-кондитерську "У Карміна". Працює там кондитером.

Карміне родом з Неаполя. Там одружився з українкою, яка приїжджала на заробітки. Виховують сина Франческо та дочку Луїзу. В Україну вперше приїхав на весілля до двоюрідної сестри дружини. Згодом вирішив переїхати до Коломиї і відкрити кафе, - передає dzerkalo.media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ранений грузин-доброволець збирається знову повернутися в АТО

У закладі продають італійську випічку, десерти, піцу каву. Чашка напою коштує 12 грн. Вартість тістечок – 170 грн за кілограм. Порція суфле, мусу, паннакотти, тірамісу, чи круасан коштуватиме близько 10 гривень. Також готують морозиво "джелатто"за рецептом з Неаполя.

"Праця кондитера нелегка – буває з сьомої до десятої працюю на кухні. Особливий нюанс – це інгредієнти. В Україні відрізняється навіть мука, тому для приготування деяких десертів я замовляю італійські продукти, і муку також. Ми з дружиною задоволені, як працює заклад, проте хочемо, щоб не дуже обкладали податками, тоді можна буде працювати ще краще", – розповідає Карміне.

На Батьківщину Карміне повертатися не хоче, хіба що на відпочинок.

Зараз ви читаєте новину «Італієць переїхав в Україну і відкрив кафе-кондитерську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі