Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2007 07:05

Жителям Калуша роздають "чеки від Януковича"

Двоє молодих жінок пропонували банківські чеки по 2000 гривень літнім жителям мікрорайону Хотінь у райцентрі Калуш Івано-Франківської області. Пенсіонерам пояснювали, що це подарунок від прем"єр-міністра Віктора Януковича.

У Калуській міській організації Партії регіонів запевнили, що жодної акції з розповсюдження грошових чеків чи будь-якої іншої допомоги від імені партії чи особисто її лідера, прем"єр-міністра Віктора Януковича, не проводять.

— Аферисти роблять це з метою підірвати авторитет партії та її лідера, а також із метою особистої наживи, — каже голова місцевих "регіоналів" Михайло Форович.

— Щоб отримати такий чек, треба було заплатити за доставку 200–300 гривень, — розповідає калушанин Йосип Чеховський з вул. Гірничої. — Вважаю це провокацією і закликаю калушан не вірити шахрайкам, а відразу телефонувати у правоохоронні органи.

За описом, одній із жінок близько 20 років, іншій — під 35. Представлялися працівницями служби "Милосердя", на руках мали список самотніх.

Зараз ви читаєте новину «Жителям Калуша роздають "чеки від Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути