понеділок, 21 листопада 2011 05:00

За продаж алкоголю неповнолітнім позбавляють ліцензії

"Минулого тижня купувала продукти в магазині "Люкс" у центрі нашого міста. Зайшли старшокласниці, купили собі сигарети. За хвилин 5 повернулися і взяли ще по пляшці пива. Я не змовчала, присоромила і тих дівчат, і продавщицю. Знаю, що у великих містах неповнолітнім алкоголю і тютюну не продають. У Львові після десятої вечора навіть дорослим спиртне заборонено купувати. А по селах молодь спивається. Чому наші депутати, міліція не проводять ніякої роботи?"

Запитує Теодозія Луцик, 64 роки, з міста Старий Самбір

Відповідає депутат міської ради Володимир Ковтун, 48 років:

— Із міліціонерами, представниками райдержадміністрації періодично проводимо нічні рейди. Відвідуємо бари, дискотеки. Недавно позбавили ліцензії на продаж алкоголю бар "Сова" біля залізничного вокзалу. Його працівники продавали спиртне неповнолітнім. Ведемо бесіди з батьками малолітніх порушників. Виявляється, вони часто й не підозрюють, що робить їхнє чадо поза домом. У мерії невдовзі запрацює  "гаряча лінія", і про факти продажу алкоголю чи тютюну неповнолітнім можна буде нас інформувати. Тоді відповідні органи вирішуватимуть, що з такими підприємцями робити. Позбавимо одного-двох ліцензії — третій сам боятиметься.

Зараз ви читаєте новину «За продаж алкоголю неповнолітнім позбавляють ліцензії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути