вівторок, 30 вересня 2008 07:06

Вибух стався через несправність газової плити

У ніч на четвер вибухнув одноповерховий двоквартирний будинок на вул. Косовського, 39 у райцентрі Новоселиця Чернівецької області. У квартирі 79-річної пенсіонерки Олени Бежан зруйнована зовнішня стіна, пошкоджене дерев"яне перекриття, суміжна із сусідньою квартирою стіна тріснула. Є загроза руйнування всього будинку. Ніхто не постраждав.

На момент вибуху Олена Бежан спала. Її ліжко стояло за піччю, яка і стримала ударну хвилю. У сусідній квартирі перебувала сім"я: Віталій Войтюк, 34 роки, з дружиною Оленою та дітьми — 9-річним сином і дочкою 10 років.

— Фахівці підприємства "Укргазмережа" встановили, що вибух стався через несправність газової плити у помешканні пенсіонерки, — каже Борис Рехтман, 51 рік, із обласного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій.

На момент вибуху, за попередньою інформацією, плита не була включена, газ пропускала труба, що виходила з неї. Розмір збитків встановлюють.

Олена Бежан переїхала до доньки, а мешканців сусідньої квартири відселили до родичів.

Зараз ви читаєте новину «Вибух стався через несправність газової плити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути