середа, 08 серпня 2007 07:12

Володимир Мацелюх заблукав у лісі

Зранку 6 серпня Володимир Мацелюх, 12 років, із села Старий Яр Яворівського району Львівської області, пішов із 11-річною сестрою Вірою до лісу по ожину.

Під обід Віра пішла додому. Володя залишився — пригадав, що батько показував місце, де багато ягід. Хлопець вийшов на пасовисько і почав блукати.

— Стемніло, а дитини вдома не було, — розповідає 82-річна бабуся хлопця Ксенія Мацелюх. — Усі домашні та сусіди почали його шукати, кликати, та він не чув. О 10-й годині міліцію з Яворова викликали, але вони не шукали, бо чекали на міліцейську машину зі Львова. Казали, що із собакою мають приїхати. О 12-й годині Володю четверо чужих хлопців фірою привезли. Парубки із сусіднього села Залужжя везли на ній металобрухт. Мацелюха знайшли на пасовиську в болоті — хлопець нерухомо стояв у шуварі. Із переляку Володимир довго не міг вимовити бодай слово. Згодом розповів, що чув людські голоси, але не розумів, звідки вони лунають. Від утоми у Володі боліли ноги. У селі подейкують, що на місці, де заблукав хлопець, люди часто втрачають над собою контроль.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Мацелюх заблукав у лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути