Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2007 18:43

У Василя Амброзяка вистрелила рушниця

18 листопада близько восьмої вечора на полюванні в селі Тройця Снятинського району Івано-Франківської області трапився нещасний випадок. У 36-річного Василя Амброзяка ненароком вистрелила рушниця.

З кульовим пораненням до місцевої лікарні потрапив 22-річний Іван Маковійчук. У потерпілого рвана рана на правому передпліччі.

— Пішли полювати, а без горілки обійтися не могли. Певно, добряче випили, раз несли рушницю зарядженою, — каже 48-річний односелець Іван Дзера. — Добре, що один другому в голову не попав.

Мисливська рушниця не була зареєстрована в міліції. Її Василь Амброзяк купив нещодавно. Вирішив із другом випробувати на влучність. Придбали патрони й пішли в поле полювати на зайців. Погода для мисливства була несприятливою — мряка та болото під ногами. Зброя висіла в Амброзяка на плечі. Василь посковзнувся і упав на спину. Рушниця вистрелила. Куля влучила у праве передпліччя Маковійчукові, який ішов попереду. Побачивши, що друг із криком упав на землю, Василь одразу побіг додому, викликав "швидку".  Івана Маковійчука забрали до Заболотівської лікарні. Нині його стан задовільний. Винуватець у міліції розкаявся та здав зброю.

Зараз ви читаєте новину «У Василя Амброзяка вистрелила рушниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути