понеділок, 23 січня 2012 07:15

У таксі не вистачає машин

— Що там на Личаківській медом помазано чи що? — говорить таксист до клієнтки 12 січня о 20.30 у машині "Дачія Лоґан". Везе її з вул. Петлюри на кінець Личаківської. По радіозв'язку оператор просить підігнати туди ще дві машини. У цей час на вулиці вже не видно жодної маршрутки. Тільки легкові авто.

Із введенням нової транспортної системи в місті скоротилася кількість автобусів. Із нового року людям доводиться чекати на зупинках по 30-50 хв. Після 20.00 маршрутки майже не їздять. Деякі райони лишилися без транспортного зв'язку. Це на руку таксистам.

— Було таке, що 4 години я їхав, не зупиняючись, постійно підбирав людей, — розповідає таксист 28-річний Олег. — Найбільше викликів із 8.00 до 11.00 і з 18.00 до 21.00. Приїжджаю не лише додому, а й на зупинку. Люди просто скидаються по пару гривень, щоб доїхати до центру.

Найбільше машин просять на вул. Володимира Великого, Княгині Ольги, Зелену, Пасічну, в райони Левандівка, Рясне 1.

— Буває, у нас не вистачає транспорту. На Левандівку треба п'ять машин, а в нас вільні тільки дві. Їдуть ті хлопці, хто ближчі по виклику, і можуть встигнути із невеликим спізненням, — каже Олег.

Львівські таксисти беруть 3-3,5 грн/км — так само, як і до нового року.

Зараз ви читаєте новину «У таксі не вистачає машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути