четвер, 17 вересня 2009 16:55

У розважальному комплексі буде 17 ресторанів і кафе

Автор: фото: Оксана ДЕНИСЮК
  Будівельники виносять своє обладнання із культурно-розважального центру ”Панорама-Чернівці”. У суботу заклад урочисто відкриють
Будівельники виносять своє обладнання із культурно-розважального центру ”Панорама-Чернівці”. У суботу заклад урочисто відкриють

4-поверховий культурно-розважальний комплекс "Панорама-Чернівці" відкриють 19 вересня на вул. Хотинській на околиці Чернівців. Площа закладу — 26 тис. кв. м. Він розрахований на 12 тис. осіб.

Будівництво тривало три роки.

— Це буде найбільший в Україні культурно-розважальний центр. Відкриємо його в суботу о 14.00 у рамках заходів фестивалю "Червона рута". Городяни й гості міста будуть приємно вражені як самим об"єктом, так і урочистістю з нагоди його відкриття. Буде грандіозна шоу-програма за участі переможців фестивалю, багатьох українських зірок. Приїде "Океан Ельзи", — розповідає перший заступник губернатора Віктор Павлюк. — На глядачів очікують льодове театралізоване дійство, майстер-клас чемпіонів із боулінгу, святкова лотерея, музичний феєрверк.

Власник комплексу Дмитро Равлюк, 45 років, неохоче розповідає про заклад. Хоче підготувати для земляків сюрприз.

— Це буде особливе місце, бо Чернівці особливі, — всміхається. — Тут буде 17 кафе, барів і ресторанів на понад 3,5 тисячі посадочних місць. Найцікавіший — інтерактивний ресторан "Трансфорс" — один із найсучасніших у світі.

На кожному столі закладу харчування стоятиме комп"ютер. На ньому можна гратися в ігри, прочитати меню й зробити замовлення без допомоги офіціанта. Біля столиків розташований великий екран.

Інвестували у заклад 250 мільйонів гривень

— На моніторі мінятимуться зображення. Відвідувачі зможуть відчути себе пасажирами корабля серед морських хвиль або на відпочинку на затишній лісовій галявині, — додає Равлюк.

У "Панорамі" працюватимуть концертні зали, боулінг-поле на 24 доріжки, олімпійських розмірів льодовий майданчик, більярдна на 80 столів, 3D-кінотеатр, надсучасні ігрові майданчики для дітей.

Українські підприємці інвестували у заклад 250 млн грн.

Керівництво "Панорама-Чернівці" запевняє, що ціни там будуть помірними.

Зараз ви читаєте новину «У розважальному комплексі буде 17 ресторанів і кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути