Ексклюзиви
вівторок, 03 червня 2008 07:12

У ранці школярки знайшли маріхуану

Івано-Франківська міліція затримала дилера, який збував наркотичну сировину. Нею виявилася Розалія Коваленко, 50 років. Маріхуану вона перепродавала через 10-річну онуку.

Жінка вже кілька років мала нелегальний бізнес. У кур"єрів запасалася наркотиками і збувала вдома. Посередником між закупницею і постачальниками стала дитина. Коваленко просила онуку зустрічатися з певними людьми та приносити додому пакунки. Що у пакетах, дівчинка не знала.

— Стратегія була вироблена правильно: хто міг подумати, що у шкільній сумці третьокласниці є маріхуана? — каже Василь Гультайчук із прес-служби управління МВС в області. — За використання неповнолітньої у скоєнні злочину затриманій загрожує до 12 років тюрми.

Міліція давно спостерігала за помешканням Коваленко. Після затримання осіб, які купували марихуану, співробітники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків отримали ордер на обшук квартири. Знайшли значну суму грошей, а з портфеля школярки вилучили 35 г сировини. Нині наркодилерка під слідством, чекає на вирок. Один грам маріхуани на чорному ринку в Івано-Франківську коштує понад 250 грн.

Зараз ви читаєте новину «У ранці школярки знайшли маріхуану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути